Icke-funktionshindrade sätts i slaveri och arbetsläger.

En ny rapport avslöjar att slaveri och arbetsläger förekommer i Funktionshindernationen.

New York. Idag anlände en hemlig rapport, sammanställd av oss på The Disability Nation Watch, till FN där det klart och tydligt framgår att Funktionshindernationen, trots att regeringen i New Disabledville hävdar motsatsen, bygger sin blomstrande ekonomi på slaveri och arbetsläger.

Funktionshindernationens ambassadör i New York avfärdade anklagelserna redan två timmar efter det att rapporten överlämnats till FN i en kommentar till CNN:

"Vi kan inte annat göra än att beklaga denna vansinniga propaganda som våra fiender nu försöker sprida om oss till världssamfundet. Vi har gott samvete och vi har goda relationer med samtliga stater av betydelse i världssamfundet. Men skulle anklagelserna mot oss stå kvar, så är vi beredda att släppa in inspektörer från både Human Rights Watch och FN för att styrka vårt intygande att vi INTE har slaveri eller använder oss av arbetsläger."

Men vad spelar detta påstående för roll för oss icke-funktionshindrade medborgare av Funktionshindernationen som tvingats bort från vårt eget land av vår egen regering? Vi vet ju att vår egen ambassadör ljuger eftersom  vi har vänner och anhöriga i arbetsläger och som lever som slavar utan en framtid. Vi undrar hur länge världssamfundet ska se mellan fingrarna och tillåta den fascistiska funktionshinderregimens brott mot mänskligheten? När ska vi se president Viktor  Singer ställas inför rätta för folkmord på icke-funktionshindrade vid krigsförbrytartribunalen i Haag? Ska världssamfundet återupprepa samma arrogans som man gjorde mot världens judar under andra världskriget genom att säga att man ingenting visste?

Risken är stor att det är just vad man kommer göra om inget görs mot den sittande regeringen i Funktionshindernationen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback