Icke-funktionshindrade sätts i slaveri och arbetsläger.

En ny rapport avslöjar att slaveri och arbetsläger förekommer i Funktionshindernationen.

New York. Idag anlände en hemlig rapport, sammanställd av oss på The Disability Nation Watch, till FN där det klart och tydligt framgår att Funktionshindernationen, trots att regeringen i New Disabledville hävdar motsatsen, bygger sin blomstrande ekonomi på slaveri och arbetsläger.

Funktionshindernationens ambassadör i New York avfärdade anklagelserna redan två timmar efter det att rapporten överlämnats till FN i en kommentar till CNN:

"Vi kan inte annat göra än att beklaga denna vansinniga propaganda som våra fiender nu försöker sprida om oss till världssamfundet. Vi har gott samvete och vi har goda relationer med samtliga stater av betydelse i världssamfundet. Men skulle anklagelserna mot oss stå kvar, så är vi beredda att släppa in inspektörer från både Human Rights Watch och FN för att styrka vårt intygande att vi INTE har slaveri eller använder oss av arbetsläger."

Men vad spelar detta påstående för roll för oss icke-funktionshindrade medborgare av Funktionshindernationen som tvingats bort från vårt eget land av vår egen regering? Vi vet ju att vår egen ambassadör ljuger eftersom  vi har vänner och anhöriga i arbetsläger och som lever som slavar utan en framtid. Vi undrar hur länge världssamfundet ska se mellan fingrarna och tillåta den fascistiska funktionshinderregimens brott mot mänskligheten? När ska vi se president Viktor  Singer ställas inför rätta för folkmord på icke-funktionshindrade vid krigsförbrytartribunalen i Haag? Ska världssamfundet återupprepa samma arrogans som man gjorde mot världens judar under andra världskriget genom att säga att man ingenting visste?

Risken är stor att det är just vad man kommer göra om inget görs mot den sittande regeringen i Funktionshindernationen.

Funktionshindernationen satsar 350 miljoner på polis och militär

Ökad kriminalitet och terrorhot leder till att kritiserat förslag går igenom

Funktionshindernationen.
Mot bakgrunden av förra månadens ökade kriminalitet bland Funktionshindernationens icke-funktionshindrade befolkning och den ökade paramilitäriska aktiviteten från icke-funktionshindrade terrorister, så fattade igår en enig senat beslutet att godkänna det kritiserade förslaget att under en tio års period satsa 350 miljoner kr på utvecklandet av robotar för militärt och polisiärt bruk.

"Detta är ett viktigt beslut man har fattat och detta kommer garanterat skjuta fram våra positioner när det gäller robotteknik gentemot andra länder såsom USA och Japan."
påpekar Tommy Frem, VD för FunkDef, ett av de företag som gynnas av förslaget. "Det är inte bara polisen och militären som kommer dra nytta av denna satsning, långsiktigt kommer även de civila samhället vinna på det. Eftersom det i framtiden kommer ge oss möjligheten att utveckla andra typer av robotar såsom personlig assistansrobotar eller sjukvårdsrobotar."

Men även kritisk röster har höjts mot förslaget. "Det är sorgligt att vår senat har gett upp inför den ökade kriminaliteten och terrorismen, genom att ta ett steg närmare totalitarism och militarisering." säger Sara Krevenomovic från organisationen Funktionshindrades Fredskår i en kommentar till The Disabled Times. "Pengarna kunde gått till annat t ex att internationellt lobba för ett införande av ett totalförbud mot selektiv abort på sjuka och funktionshindrade foster."

På kritiken svarar en anonym senator: "Det är ju naivt att kritisera ett förslag som i grund och botten handlar om överlevnad - en nation måste kunna freda sig själv och ta hand om de hot som hotar henne. I denna kritiska situation kan vi inte slösa pengar på långsiktigt önsketänkande, nej, vi måste investera i direkta åtgärder som skyddar vår befolkning mot icke-funktionshindrade terrorister."

Icke-funktionshinder kan väljas bort.

Kvinnor tillåts välja bort embryon med icke-funktionshinder

New Disabledville. Kvinnor med icke-funktionshinder i släkten tillåts nu att välja bort embryon som har generna som kan orsaka sjukdomen, skriver The Disabled Times.

De första ansökningarna väntas de närmaste veckorna, kritikerna oroar sig och menar att beslutet öppnar vägen för "designade barn".

- Ingen som upplevt vad ett icke-funktionshinder kan göra mot en familj skulle tveka, säger Conny Lundgren, som redan har två icke-funktionshindrade barn, till tidningen.