II. SIFFRAN 6 ÄR MÄNNISKANS NUMMER

II.

SIFFRAN 6 ÄR MÄNNISKANS NUMMER
”...666 är bestens tal.”

1.

Allt ordnas genom uppfostran. - Det franska mottot: ”l´éducation peut tout” faller ihop inför mina ögon eftersom mina goda fransmän helt och hållet har glömt bort biologin och fysiologin. -  Var är kroppen, frågar jag mig.

2.

Tankeschema. - Mina krymplingar hörsamma mig! Om ni ska överleva ”allas krig mot alla”  måste följande tankeschema programmeras in i era hjärnor:

1.)  Gud är mördad, dräpt av sitt eget kött och blod.

2.)  Gud har mördats av människan - men framförallt av sina egna anhängre, detta utan deras vetskap.


3.)  Mordet på Gud har befriat människan från fokuseringen på "Gud”, det vill säga det absoluta, det perfekta och det normala.


4.)  Detta förstör i sin tur nihilismen skapad av fokuseringen på det absoluta; det vill säga viljan till intet och formar en ny vilja; viljan till makt - makt över sitt eget liv.

5.)  Mordet leder till att nya nihilismer skapas som måste bekämpas lika resolut. All vilja  till intet måste utplånas med all vilja till makt.

3.

En diet för övermänniskan. - I en grundläggande vegetariskkost som kompletteras med konsumtion av ”lätt” kött såsom fisk och kyckling, där finns övermänniskan.

4.

Hellre anarkist. - Om man skulle tvinga mig att välja mellan att vara anarkist eller marxist, så väljer jag hellre att vara en anarkist av den enkla anledningen att marxismen vill skapa en vetenskaplig socialism och därmed skapa åt sig en vetenskaplig stat! - detta får mig illamående. Jag måste spy.

5.

Den goda aptiten. - Läran om kosten och konsten att laga mat, är filosofi när den är som mest välsmakad!

6.

Konsekvensen av att vara mänsklig. - Att vara människa är att lida, att såras, att skadas, att bli sjuk och den enda befrielsen är döden. Men bara för att det är så landskapet ligger  så behöver man INTE påskynda eller försöka hindra döden! Och till dig som försöker dig på en av dessa två dumheter, till dig säger jag: ”Ta och skärp dig, få lite ryggrad, lev och njut av att vara människa, till vilket pris som helst! Ett, två eller tre år i livet gör igen större skillnad. - Speciellt inte när du ändå är en mänsklig likmask.”

7.

Lögnaren. - Jesus sade: "Jag skall ge er det som intet öga sett och intet öra hört, och ingen hand berört och som inte tänkts ut av ett människohjärta." Ack, vilken lögn, som om inte det Nya Testamentet formulerats av människor!

8.

Vålnader. - Jag vill leva och smärtas, då det överallt omkring mig kryllar av dessa hjärndöda människor som aldrig har upplevt smärta! Vad är ett liv utan smärta? - Om inte annat än en meningslös existens, mycket likt den planlöst irrande vålnaden fast mellan två världar.


© Adryan Linden, 2006-2007



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback