Den svarta hammaren.

Av


Adryan von Linden


Inledning:

 

Detta är en ateistisk stridsmanual i kriget mot kristendomen och alla former av kristenheten. Därför är syftet med skriften ett tillverkande av en hammare; en stridshammare för alla perverterade personligheter att använda i deras personliga krig mot kristendomen, och som förhoppningsvis kommer leda till hela den kristna civilisationens fall. Hammarens namn är den svarta hammaren och den civilisation som ska krossas är den civilisation vi nu lever i.

 

Du skrattar kanske åt denna skrift och säger till dig själv, att du varken är kristen eller att den tid du lever i är kristen - men hur kan du vara så säker? Kan en 2.000 årig tanketradition verkligen brytas på säg 200 år?


Gud är för länge sedan både död, begraven och bortglömd - men ändå dör folk i Guds namn och alla är både medvetet och undermedvetet påverkade av drömmen om paradiset.

 

Nåja, i det spåret kommer jag för närvarande inte längre på, så låt oss fortsätta.

 

Skriften ni, kära läsare, just ska börja läsa är inget mindre än ateisternas häxhammare. Detta är ateisternas Malleus Maleficarum, den fruktade, mytomspunna och mest inflytelserikaste manualen för häxjakt som användes både av katoliker och protestanter mellan 1400-talet och 1600-talet.

 

Det som skiljer den kristna hammaren med den svarta hammaren är att vår hammare, beskriver hur jakten på kristendomen, de kristna och den kristna psykologin ska gå till väga.

 

Denna skrift är därför en farlig skrift att läsa, den med svagt sinne kommer att skadas och hade ni varit född i en annan tid, så hade upptäckten att ni kommit i kontakt med denna skrift lett till att ni bannlysts ut ur den kristna gemenskapen och blivit brända på bål.


"Evil is a point of view.
God kills indiscriminately
and so shall we. For no
creatures
under God
are as
we are, none so
like him as ourselves."

--- Lestat de Lioncourt, "Interview with the Vampire."


© Adryan von Linden, 2006-2008

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback